17 oktober 2015
10:00

CL98IC 2

Referat: Gantesbo IBK - CL98IC 2

I Lördagens match möter vi ett CL98 vi mött ganska månger,som vi vet är en svår motståndare.Saknar Henke och Olle startuppställning har således 12 utesapelare 4 backar 2 centrar och 3 ytterforwardspar.Gästerna tar ledningen i 4:de minuter
ganska rättvist när dom varit lite vassare i inledningen.Emerhan lyckas kvittera på ett lite slumpartat sätt när CL slarvat i ett uppspel.Och våra gäster lyckas återta ledningen innan första paus.I andra perioden kommer vi ut som ett helt nytt lag och lyckas göra 4 raka mål varav 2 på frislag.Och i 3:de är det CL som kommer ut som ett nytt lag efter ett lyckat snack i pausen! Som lyckas göra både 5-3 och 5-4 innan Anton och Linuz 6-4 på en snygg spelvändning.Men våra gäster lyckas utnyttja ett PP när vi lägger focus på fel saker.Svante lyckas göra 7-5 med 4 minuter kvar och våra gäster forcerar rejält på slutet men lyckas inte överlista Oskar,som gör sin bästa någonsin!
En väldigt enig jury hade lätt att utse matchens idag!

fre 15 jan 2016, 18:30 CL98IC 2 - Gantesbo IBK 4 - 3